Favorite
Va rugam sa va autentificati
0produs(e)

Nu aveti niciun produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Despre noi

BioMarketplace este platforma online prin care profesionistii din sectorul bio-medical isi pot afisa propriile produse pe biomarketplace.ro, fiecare vendor pastrandu-si individualitatea in raport cu ceilalti. Clientii pot astfel comanda simultan produse de la toti partenerii nostri, bucurandu-se de cele mai calitative produse de pe piata. BioMarketplace se concentreaza pe o politica de verificari periodice cu privire la calitatea serviciilor oferite de parteneri, coroborata cu recenziile venite direct din partea consumatorului final, astfel incat sa asiguram standardele cele mai inalte de calitate si profesionalism. 

Conditiile comerciale, politica de retur, taxele de transport, taxele de retur, precum si garantiile oferite produselor sunt determinate exclusiv de partenerii BioMarketplace, putand fi consultate in pagina dedicata fiecarui vendor. 

Disponibilitatea stocurilor si preturile produselor vor fi actualizate in timp real prin tehnologia BioMarketplace, iar livrarea se va face exclusiv prin curierat rapid.

BioMarketplace isi propune sa vina in ajutorul atat al consumatorilor obisnuiti, printr-o politica de afisare a celor mai competitive produse de pe piata, dar si profesionistilor din domeniul medical prin crearea unei platforme de legatura intre marii producatori /distribuitori de aparatura medicala sau servicii medicale si toate centrele medicale din Romania. 

Fiecare partener BioMarketplace se poate folosi de contul generat de platforma asemanator unui magazin online propriu, avand control deplin asupra editarii produselor, corelarii acestora cu categoriile existente, gestionarii comenzilor si a clientilor etc.

 

INTREBARI FRECVENTE: 

1. Care este costul lunar pentru serviciile BioMarketplace? 

Costul lunar este determinat de numarul de comenzi inregistrare in panoul de administrare al fiecarui partener, in sistem de comisionare, astfel incat in lipsa comenzilor listarea va fi gratuita, ceea ce inseamna ca inregistrarea in BioMarketplace presupune zero riscuri. 

 

2. Care este politica de livrare? 

Partenerii BioMarketplace au obligatia sa asigure livrarea produselor comandate exclusiv prin curierat rapid si in timpul afisat pe pagina produsului. Platforma BioMarketplace are in prezent servicii de generare automata AWB pentru sistemele Fan Courier si Urgent Curier. 

 

3. Cum stabilesc costurile de livrare? 

Costurile de livrare sunt fixe, indiferent de greutatea coletului sau de adresa de livrare. Totusi, se pot seta costuri diferite de transport dupa cum comanda este livrata in Bucuresti sau in restul tarii.

 

4. Cum se efectueaza upload-ul de produse in marketplace? 

Platforma BioMarketplace da posibilitatea partenerilor sa incarce atat manual produsele listate, cat si prin import automat de feed, care urmeaza sa se actualizeze zilnic. 

 

5. Cum pot gestiona comenzile primite prin platforma BioMarketplace? 

Fiecare partener BioMarketplace are un panou de administrare individual in care poate vizualiza comenzile primite, poate schimba statusul acestora (comanda procesata, comanda trimisa, comanda finalizata, comanda anulata) in functie de etapa in care se afla procesul de efectuare a comenzii si poate genera facturi, avand posibilitatea setarii unei serii si numar de facturi din admin. 

 

6. Pot emite facturi direct din platforma BioMarketplace? 

Da, platforma BioMarketplace ofera serviciul de facturare. Facturile astfel generate pot fi exportate din platforma, existanda posibilitatea conversiei astfel incat acestea sa fie importate intr-un sistem extern de contabilitate. 

 

7. Poate un client sa returneze produsul comandat? 

Da, clientul poate returna produsul comandat, potrivit legii, in termen de 14 zile. Se poate oferi si o durata mai mare pentru retur in functie de politica fiecarui partener. 

 

8. Pot sa devin partener BioMarketplace daca nu am un site? 

Da. Desi este preferabil ca partenerii nostril sa aiba deja un site propriu pentru o facila exportare a datelor, acest lucru nu exclude posbilitatea listarii de produse si in lipsa de site. 

 

9. Cat timp dureaza procesul de listare a produselor pe site? 

Nu exista un termen fix, acesta poate varia in functia de complexitatea procesului de importare a datelor, de asocierea produselor pe categorii, dar si de calitatea informatiilor primite. Platforma BioMarketplace are in prezent dezolvatate scripturi pentru platformele Magento, Prestashop, Opencart si WooCommerce, insa nu exlude importarea feed-urilor exportate din alte CMS-uri sau platforme custom.